У Північноатлантичному Альянсі готуються до ескалації з росією.

Це може статися вже у лютому 2024 року, пише Bild, посилаючись на секретний документ Збройних сил Німеччини.

Раніше ми розповідали, що Україна отримала можливість збивати російські ракети з курсу.

Бундесвер очікує, що росія може розпочати гібридну війну у Європі, атакувавши східний фланг НАТО наприкінці зими 2024 року.

Журналісти отримали секретний документ, призначений для службового використання німецькими військовими, у якому докладно виклали варіанти конфлікту з росією.

На східному флангу НАТО планують розмістити тисячі солдат Північноатлантичного Альянсу до 2025 року. Крім цього, Бундесвер вважає, що неминучим є погіршення стосунків з РФ та початок конфронтації влітку 2025 року.

Сценарій німецької армії щодо оборони Альянсу розпочинається у лютому цього року, коли у РФ розпочнеться ще одна хвиля мобілізації та призве ще 200 тисяч чоловіків. Весною 2024 року росія має намір почати новий наступ в Україні, який, згідно з намірами путіна, має закінчитися тим, що ЗСУ буде відтіснено назад.

У липні 2024 року РФ почне активніше атакувати Захід, проводитиме кібератаки та використає інші способи, щоб вести гібридну війну. Кремль провокуватиме зіткнення з НАТО, щоб мати привід провести масштабні військові навчання у Білорусі та РФ.

Також у грудня 2024 року РФ може влаштувати “прикордонний конфлікт” у Калінінграді та криваві заворушення біля “Сувалкського коридору”.

У цей час США можуть бути без лідера, тому російські та білоруські війська повторить напад на територію Альянсу, як це було в Україні 2014 року.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦