Музикант зумів долучитися до виховання сина

Фронтмен гурту ТНМК Олег Михайлюта, він же Фагот, розповів про свій непростий досвід розлучення з вагітною дівчиною.

У інтерв’ю для YouTube-проєкту “Наодинці” Фагот зізнався, що раніше був неабияк велелюбним. Коли він зрозумів, що у нього немає почуттів до своєї обраниці, то вирішив порвати з Анастасією. Однак вона приголомшила його зізнанням, що вагітна.

“Коли я зібрався силами з нею поговорити, а вона мені сказала, що вагітна. Це був пи*ць і для неї, і для мене. Я одразу сказав, що я нікуди не зникаю, не відмовляюся, а буду підтримувати”, – розповів артист.

Раніше ми розповідали, що клон Олега Винника дав перше інтерв’ю.

Фагот поділився, що тоді в його житті був дійсно непростий період. Однак наразі він з 13-річним сином Микитою та Анастасією перебувають у чудових стосунках.

“Це був дуже складний етап. Зараз все чудово. У нас чудові стосунки і з Настею, і з Микитою, і з її родиною. Нещодавно ми всі разом випадково зустрілися в Парижі. Це була прекрасна зустріч, всі посиділи, поспілкувалися”, – поділився музикант.

Відомо, що нині Фагот у стосунках з дизайнеркою Ольгою Навроцькою. Пара не має спільних дітей. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦