Нині артистка знайшла щастя у Болгарії 

Відома артистка з України Катерина Бужинська нині проживає у Болгарії. Тут співачка одружилася з болгарським бізнесменом Дімітаром Стойчевим та народила у шлюбі близнят.

Першим чоловіком Бужинської був її продюсер Юрій Квеленков. Восьмирічні аб’юзивні відносини, які містили домашнє насильство та погане поводження, призвели до трагедії – він змусив 18-річну Катю зробити аборт, про який артистка досі шкодує.

Раніше: Ексчоловік Ані Лорак розлучився з другою дружиною

Другим чоловіком Катерини був пластичний хірург Володимир Ростунов, також вніс свій слід у життя артистки – у них народилася донька, щоправда, пологи були складними. Катерина згадувала, що почала народжувати на 6 місяці вагітності. Під час пологів у неї відмовляли внутрішні органи й лікарі не знали кого рятувати – матір чи дитину. 

Однак після народження доньки їхні стосунки розпалися й Катерина з часом зустріла нове кохання та побралася з болгарським бізнесменом Дімітаром Стойчевим. У шлюбі з ним Катерина народила двійнят – хлопчика Дмитра та дівчинку Катрусю.

Старша дитина співачки проживала з нею у Болгарії, але потім виїхала до Німеччини, де навчається у приватному ліцеї.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦