У ніч на 11 січня російська окупаційна армія вдарила по Харкову двома ракетами типу С-300. Під удар потрапив Київський район міста.

Прокуратура Харківської області поінформувала, що снаряди росіян влучили по території готелю, частково зруйнувавши її. Також було пошкоджено припарковані поруч автомобілі, руйнації зазнали розташовані біля готелю підприємства та житлові будинки.

Також читайте: Росія атакувала Кинджалами Київ: частина столиці без світла та води

Загалом унаслідок російського удару постраждали 13 осіб, серед яких були громадянка Туреччини та громадянин Грузії – журналісти турецького ЗМІ Anadolu.

Начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко вважає, що росіяни мали на меті вбити іноземних журналістів, які висвітлювали військову агресію Росії проти України.

До того ж стало відомо, що група французьких та турецьких журналістів знаходилися в готелі під час ракетного удару Росії по Харкову.

Зокрема, журналісти телеканалу France 2 в той час заселялися у готель. У момент удару вони були в коридорі. Також в готелі перебувало двоє турецьких журналістів Anadolu Agency.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦