Активісти змогли сфотографувати та зняти на відео військові об’єкти росіян

Члени військового партизанського руху АТЕШ, що складається з українців та кримських татар, побували у тренувальному таборі російських окупантів, що розташований в окупованому Криму. 

Свій табір росіяни облаштували у Чорноморському – це селище міського типу розташоване на північній околиці Тарханкутського півострова. 

Раніше: Оборона Росії тріщить по швах: експерт вказав на ознаки

В АТЕШ стверджують, що у Чорноморському росіяни розташували свій особовий склад та влаштували там тренування для нього.

“База розташована прямо на старому винзаводі, який давно не працює. На КПП кілька людей, до 120 осіб ще всередині, до 5 одиниць КамАЗів для перевезення особового складу та боєкомплекту, одна машина зв’язку «ГАЗ-66» та УАЗік, мабуть, командирський”, – написали партизани у своєму Телеграм-каналі й показали фото і відео. 

 Раніше партизани АТЕШ повідомили, що російські інтервенти посилено готуються до оборони Криму. Зокрема, окупанти на півострові створюють вогневі точки, будують нові фортифікаційні споруди та набирають охочих до тероборони.

Також у Криму посилено патрулювання. 

“Окупанти серйозно сприймають можливість СОУ підійти до острова. Лише 65 кілометрів відокремлюють їх до мети. АТЕШ та кримчани чекають, щоб відкрити внутрішній фронт. Жодні оборонні споруди окупантам не допоможуть. Крим буде звільнено”, – прокоментували у русі. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦