Путінській владі стали менше довіряти 

 У Росії напередодні президентських виборів, які відбудуться у березні 2024 року, спостерігається падіння підтримки війни в Україні. На це вказують аналітики ISW.

Згідно з даними опитувань незалежних російських опозиційних соціологічних організацій Chronicles Public Sociology і Laboratory Chronicles та неназвані джерела в Кремлі, відсоток росіян, які підтримують вихід російських військ з України “без досягнення цілей (війни)”, перевищив відсоток росіян, які підтримують продовження війни.

Раніше: Чому путін насправді зустрівся з родинами ліквідованих в Україні окупантів

“Менш як 50 відсотків підтримали продовження війни Росії в Україні, тоді як понад 30 відсотків виступають за мирні переговори. Зменшення підтримки війни ще не призвело до гучного антивоєнного політичного руху через постійну внутрішньополітичну підтримку президента Росії Володимира Путіна”, – вказано у звіті.

Ці дані свідчать про те, що російське населення стає дедалі більш скептичним щодо перспектив перемоги в Україні. 

Військові невдачі Росії, зростання економічних труднощів та гуманітарна криза в Україні призвели до того, що все більше росіян вважають, що війна не варта того.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦