Мухаммад ібн Заїд Аль Нахаян порадив звернутися до Зеленського 

Президент Об’єднаних Арабських Еміратів Мухаммад ібн Заїд Аль Нахаян відмовив прем’єр-міністру Ізраїлю Беньяміну Нетаньягу у виплаті допомоги безробітним палестинським робітникам з Західного берега річки Йордан.

Замість цього президент ОАЕ порадив Нетаньягу звертатися за допомогою до президента України Володимира Зеленського, пише видання Axios.

Після нападу ХАМАС на Ізраїль уряд закрив Західний берег, залишивши понад 100 тисяч палестинців без роботи. Однак пропозиція виплатити їм допомогу від ОАЕ була відхилена. 

Раніше ми розповідали, що психолог порівняв виступи Зеленського 2022 та 2023 років.

Мухаммад ібн Заїд Аль Нахайян саркастично запропонував Нетаньягу звертатися до президента України, вказавши на те, що Зеленський отримує багато грошей від інших країн і, можливо, зможе допомогти.

Погіршення економічної ситуації та зростання безробіття серед палестинців викликали занепокоєння ізраїльських органів безпеки та адміністрації США, які висловлюють стурбованість, що це може призвести до насильницької ескалації на Західному березі. 

Ізраїльський економічний кабінет відхилив пропозицію дозволити певним палестинським робітникам в’їзд до країни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦