Скандальне викрадення чоловіка сталося на вокзалі у Закарпатській області. До цього причетні люди у військовій формі.

Про це розповів нардеп від “Слуги народу” Георгій Мазурашу на своїй Facebook-сторінці. До нього звернулася жінка, яка вже більш як місяць шукає чоловіка. Він зник після зустрічі з військкомами у Хусті.

Раніше ми розповідали, що сталося до підриву гранати у сільраді на Закарпатті.

За його словами, співробітники військкомату на Закарпатті викрали військовозобов’язаного чоловіка, який приїхав до Хуста, але на вокзалі його забрали до військкомату. Там він отримав штраф і повістку.

Мобілізація в Україні

Проте згодом чоловіка передали Державній прикордонній службі, де його змусили підписати зізнання про намір втекти за кордон. Чоловіку погрожували вбивством, зокрема застрелити або викинути у Тису. Потім його відвезли знову на вокзал, звідки той пішов у готель.

Проте наступного дня жінка ще один раз говорила з чоловіком, але після цього він зник. Вона ходила до поліції, але там не відкрили кримінальну справу.

Правоохоронці розповіли, що її чоловік був у Мукачівському військкоматі. Але там сказали, що військовозобов’язаного перевели до Рівного, а документи залишилися у Хустському військкоматі.

Від листопада досі нічого невідомо про чоловіка, який зник за дивних обставин. Він не відповідає на дзвінки, а ТЦК та СП не відповідає на адвокатський запит.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦