Відрізняється як риторика президента, так і настрій самих українців

Виступ президента України Володимира Зеленського напередодні Нового року 2023 року не сподобався українцям, вважає психолог Валентин Кім.

За його словами, виступ 2023 року був потужним, але не таким емоційним, як виступ 2022 року.

Раніше ми повідомляли, що Зеленський назвав головні завдання на 2024 рік

“У 2022 році президент був на одній хвилі з народом, його слова влучили прямо в ціль. У 2023 році цього не було. Люди відчували, що президент не розуміє їхніх проблем”, – заявив Кім.

Експерт також звернув увагу на те, що у виступі 2023 року Зеленський висловив невдоволення тими українцями, які виїхали з країни під час війни.

“Це була дуже слизька доріжка. Люди, які виїхали з України, часто зробили це через небезпеку або через те, що втратили все. Чути таке від президента у новорічну ніч було для них дуже важко”, – сказав Кім.

Він вважає, що президент повинен був бути більш обережним у своїх висловлюваннях.

“Зеленському потрібно зрозуміти, що люди втомилися від війни. Вони хочуть, щоб президент був об’єднуючим фактором, а не роз’єднуючим”, – резюмував психолог.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦