Президент України Володимир Зеленський похвалив українських військових за якісну роботу під час російських терористичних атак у перші дні січня 2024 року.

У вечірньому зверненні до українців 2 січня, той подякував воїнам ППО та всім, хто охороняє наше небо. За словами президента, жодна держава світу не відбивала таких ударів – із застосування БПЛА та ракет різного роду.

Читайте також: Зеленський назвав головні завдання на 2024 рік

Зеленський нагадав, що за минулу добу окупанти випустили по українцях майже 100 ракет різних типів. Вони навмисно прораховували траєкторію, щоб було завдано якомога більше шкоди.

За словами президента, росія здійснює свідомий терор проти України. Від 29 грудня по 2 січня ворог випустив майже 300 ракет та більш як 200 дронів-камікадзе. Те, що зберігає життя, це більша кількість систем протиповітряної оборони та більше ракет для ППО.

Якщо зараз не підтримати демократію, то Європою та світом пошириться терор. Росія повинна відповідати за скоєне, за знищенні життя, а не почуватися безкарною.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦