Артистові закидали проросійські заяви

Народний артист України Анатолій Гнатюк спростував інформацію про свого старшого брата, відомого співака Миколу Гнатюка, якого звинувачували у виступах з проросійськими заявами та закидали йому поїздки до Росії.

У своєму інтерв’ю для OBOZ.UA Анатолій Гнатюк наголосив, що його брат вважає виступи українських артистів в Росії гріхом перед матерями, чиї діти стали воїнами та загинули.

Раніше: В Росії ухвалили рішення щодо Ахеджакової та Брильської в “Іронії долі”

Після з’яви в інтернеті інформації, що Микола Гнатюк виступав із проросійськими заявами, сам співак спростував цю інформацію в інтерв’ю та назвав її фейком. У дописах, які приписувались йому, йшлося про його поїздки до Росії та позитивні відгуки про Краснодарський край РФ (Кубань).

Анатолій Гнатюк наголосив, що фейкові звинувачення мають бути спростовані, оскільки вони можуть негативно позначитися на репутації артиста. Він підкреслив, що Микола Гнатюк ніколи не перебував у Росії з початку війни, і публічно відкинув всі аргументи, що приписували йому фейкові події.

“Можна не звертати увагу на фейки. Проте тоді може виникнути інша ситуація: без спростування неправдива інформація далі поширюватиметься інтернетом”, – зауважив Анатолій Гнатюк.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦