Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний запевнив, що військове керівництво бачить, що буде відбуватися на лінії фронту у 2024 році та враховує різні аспекти.

Україна знає про плани РФ, тому робить все можливо, щоб адекватно реагувати на дії ворога. Про це генерал Залужний сказав на пресконференції 26 грудня, пише OBOZ.ua.

Раніше ми розповідали, що путін може застосувати ядерну зброю по НАТО.

За словами Залужного, нині працює достатньо розвідувальних органів, які постійно проводять відповідну роботу. Вони не тільки в Україні, але й за кордоном. Крім цього, зіставляються та порівнюються різні дані. Тому українцям відомо про плани РФ на наступний рік.

Генерал не розголошував, що саме відомо, бо тоді доведеться ліквідовувати неприємні наслідки.

Залужний

Також Залужний з певною критикою відреагував на прогнози західних експертів щодо війни в Україні та дій російських окупантів. На його думку, вони не розуміють, що відбувається. Нині ж є дуже маленький відсоток тих експертів, з якими справді можна погодитися.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦