Стефанишин каже, що ця істота завжди прагнула багато крові

Провидиця з Прикарпаття Софія Семʼянишин впевнено пророкує кінець ери російського диктатора Володимира Путіна. У своєму останньому інтерв’ю для ТСН. Тиждень, провидиця розповіла про “темний сценарій”, що очікує керівника Кремля, який є “істотою, що завжди прагнула багато крові”.

Раніше: Якою буде Україна через 30 років: прогноз провидиці

Семʼянишин описує Путіна як “чистого представника сил зла на планеті”, чия душа виявилася вже у фізичному світі через ряд історичних постатей, таких як Ірод та Калігула. За її словами, енергія, якою керує Путін, завжди прагнула до крові та тиранічного володарювання.

“Ця людина завжди прагнула багато крові. Ось такими енергіями працює і живе ця істота”, – стверджує провидиця.

Семʼянишин вказує на проведений ритуал у 99-му році як на чинник, який визначає невідворотний кінець Путіна. За її словами, цей ритуал, який привертав допомогу вищих сил для досягнення абсолютної влади, мав певний термін дії, який вже вичерпався.

“Це його кінець. Цей термін дії вже закінчився”, – підсумовує провидиця.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦