У Керецьківській сільраді виникла суперечка перед тим, як депутат Сергій Батрин підірвав гранату.

З відео, яке виклав закарпатський журналіст Віталій Глагола, видно, що спочатку виступив чоловік у військовій формі. Він заявив, що йому соромно за те, що нічого не змінюється на другому році війни.

Раніше ми розповідали, що російський депутат закликав готуватися до боїв у Карпатах.

Журналіст показав, що сталося не в день інциденту, коли гранату було підірвано. На відео зафіксована суперечка, яка сталася між Батриним з чоловіком у військовій формі та колегами.

Військовий наголосив, що не треба створювати такі концерти, бо війна не закінчилась. Йому соромно, що таке досі відбувається в Україні, коли росія вдерлася та воює проти нас. Він наголосив, що державні працівники отримують заробітну плату завдяки військовим.

На думку військового, голова сільради, якщо отримує премію, має вирішувати важливі питання, зокрема придбання військовим квадрокоптерів, тепловізорів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦