Росіяни купили у Північної Кореї артилерійські снаряди, які здебільшого вироблені у Китаї.

Військовий експерт Роман Світан в коментарі 24 каналу сказав, що снаряди дуже поганої якості та вибухають просто у дулах гармат.

Раніше ми розповідали, що Кім Чен Ин погрожує ядерним ударом.

Зараз російські окупанти потребують 10-12 тисяч снарядів на добу, але промисловість РФ не може забезпечити цієї потреба, а тільки до 7 тисяч боєприпасів. Тому вони закупили снаряди у КНДР, але вони китайського виробництва.

Світан наголосив, що ці боєприпаси просто доставляються через Північну Корею, але все “китайський мотлох”. І таке сміття йде в росію.

Росія купила снаряди в КНДР

Ці неякісні боєприпаси псують та часом знищують артилерійські розрахунки, оскільки розриваються просто у дулах. Якщо ж постріл вдалий, то про точність тут не йдеться. Їх використовують одразу багато, щоб покрити велику площу. Точкових ударів цими снарядами завдавати не вдасться.

При цьому російські окупанти вдаються до радянських підходів. Головне завдання – відстріляти максимальну кількість снарядів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦