Кім Чен Ин заявив, що Північна Корея “без вагань” готова завдати ядерного удару, якщо хтось його спровокує ядерною зброєю.

Reuters з посиланням на державні ЗМІ пише, що Пхеньян нещодавно випробував найновішу міжконтинентальну балістичну ракету.

Раніше ми розповідали, що путін може застосувати ядерну зброю по НАТО.

Кім Чен Ин розгрозився “ядеркою”, коли проводив зустріч з солдатами з військового ракетного бюро. Він також привітав їх із запуском міжконтинентальної балістичної ракети (МКБР).

За словами лідера, випробування показали міць збройних сил Північної Кореї та можливість протидії загрозам. Крім цього, КНДР показали еволюцію ядерної зброї, тому Пхеньян не буде зволікати з ядерною атакою у разі провокацій ворога.

Як зауважило Reuters, випробування МКБР було потрібне задля оцінювання бойової готовності ядерних сил Північної Кореї проти “ворожості США, що наростає”. Америка, Південна Корея та Японія засудили дії Пхеньяна.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦