Чоловік підробив медичні документи

В Україні стався цікавий випадок з чоловіком, який намагався ухилитися від призову до війська.

Як повідомив Ігор Матвійчук, заступник начальника штабу – начальник відділу організації прикордонного контролю Західного регіонального управління Держприкордонслужби під час брифінгу, ухилянта викрили й вручили повістку.

За словами представника Держприкордонслужби, чоловік, якого звати Антон, стверджував, що змінив стать і тепер він Тоня. Він навіть отримав підробні медичні документи про це.

Раніше: Співробітник ТЦК втрапив у скандал: “воює” в Домінікані

“Проте насправді стать він не змінював – тільки медичні документи. Такі цікаві нові схеми, щоб уникнути призову і перетнути кордон незаконно”, – зауважив Матвійчук.

Він повідомив, що нині чоловіки, які намагаються уникнути призову й виїхати за кордон, постійно вигадують нові схеми. Для прикладу, військовозобов’язані стали менше використовувати схему виїзду “Шлях”, натомість укладають фіктивні шлюби із жінками з інвалідністю чи багатодітними матерями.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦