Народна депутатка від “Слуги народу” Мар’яна Безугла знову розгнівала українців через нові скандальні заяви.

На її думку, мобілізовувати треба жінок. Про це йдеться в одній з її публікацій у Facebook, де у коментарях люди проявили шквал негативний емоцій.

Раніше ми розповідали, що у кабінеті Залужного та його помічника знайшли прослушку.

Безугла заявила, що жінки, які виїхали після початку повномасштабного вторгнення РФ, мають також воювати на фронті, а не бути в Європі. У коментарях в неї запитали, чи будуть жінки у тилу у разі мобілізації, нардепка сказала:

“Наші квіточки не народжені для труднощів, хай то все мужики тягнуть, нашим квіточкам в Європі краще”, – написала Безугла.

Підписники Безуглої не підтримали цієї заяви і негативно відреагували. Депутатці запропонували за власним бажанням, але вона гордо заявила, що потрібна в тилу, де “воює з пихатими генералами за зміну правил”.

Мобілізація жінок

Безуглій пригадали її скандали та брехню у декларації.

Мобілізація в Україні

Користувач Филипп Духлий назвав новий закон про мобілізацію “безглуздим рішенням від правлячої партії”. Загалом українці вважають, що Безугла своїми заявами працює на росію, підриває авторитет вищого військового керівництва

Військовослужбовиця Аліна Михайлова заявила, що на фронті справді не вистачає медичного персоналу, а в країні є категорії військовозобов’язаних жінок. І зараз жінки вже заміняють у війську частину чоловіків, які ховаються від мобілізації.

Деякі українці навіть іронізували із заяв Безуглої.

Скандал з Безуглою

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦