Очільник МЗС стверджує, що “Байден любить Україну”

Днями президент України здійснив черговий робочий візит до США, де у нього відбулися зустрічі з американськими сенаторами та президентом Америки.

Джо Байден після переговорів з Володимиром Зеленським у Вашингтоні заявив, що російський диктатор Володимир Путін даремно “робить ставку на те, що Сполучені Штати не зможуть допомогти Україні”.

Раніше: Байден назвав умову для майбутнього членства України в НАТО

Він пообіцяв підтримку Україні, попри блокування республіканцями нової військової допомоги.

Байден наголосив, що “не відвернеться від України”, додавши, що Сполучені Штати “продовжуватимуть постачати Україні критично важливу зброю та техніку, поки можуть це робити”.

Тим часом міністр зовнішніх справ Дмитро Кулеба каже, що останнім часом між Зеленським та Байденом спостерігаються теплі та доволі довірливі відносини.

“Зустріч була дуже теплою, оскільки президент Байден – це людина, яка любить Україну щиро, вона в його серці”, – сказав очільник МЗС.

За його словами, війна “друзів перетворює на братів”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦