Міністр оборони запевнив, що питання закрите

Виставок у вищому військовому командуванні України влада не планує. Про це заявив міністр оборони Рустем Умєров, коментуючи поширені у ЗМІ чутки, що президент Володимир хоче звільнити Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та командувача Об’єднаних сил Сергія Наєва.

Ну думку Умєрова подібну інформацію можна розцінювати як російські вкиди.

“Таких питань, як росіяни, наш ворог, хочуть, немає. Якщо вони будуть, я вийду з цим питанням і розповім. Бачу, що дуже багато запитує суспільство. Хочу зазначити: все, що потрібно для перемоги, ми будемо робити, але на сьогодні такого питання немає”, – сказав очільник Міноборони на брифінгу з міністром оборони Латвії Андрісом Спрудсом.

Умєров додав, що загалом зміни у військовому командуванні є звичайним процесом й вони тривають безперервно, особливо коли країна у стані війни.

Читайте також: Росія готується до широкомасштабної війни проти НАТО – ISW

“Усі абсолютно змінюються. Усе, що треба для перемоги, ми будемо робити. Але на сьогодні такого питання (звільнення Залужного та Наєва. – Ред.)немає”, – додав міністр оборони.

Слід додати, що 12 грудня міністр оборони Рустем Умєров спільно з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним відвідали фронтові позиції воїнів на Східному напрямку.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦