Після чергового російського удару, коли окупанти випустили по столиці 10 балістичних ракет, уламками було пошкоджено багатоповерхівки, приватні будинки, комунальну власність. Постраждали також люди.

У МВС України та Державній службі з надзвичайних ситуацій показали наслідки ворожої атаки на Київ, яка відбулася вночі 13 грудня.

Раніше ми розповідали про наслідки ракетного удару по Києву.

У Дніпровському районі Києва було пошкоджено фасад багатоквартирного будинку, а на одному з балконів шостого поверху сталося загоряння.

Коли прибули рятувальники, то горіло 8 автомобілів, які були припарковано у дворі. Врятували 17 осіб, з яких п’ятеро людей, які не могли самостійно рухатися, та семеро дітей. Ще 25 осіб евакуювали на безпечну відстань.

Крім цього, серйозно пошкоджено дитячий садок. Там повибивало вікна, пошкодило зовнішнє облицювання будівлі. У той час у будівлі перебував охоронець, але з ним все добре.

У поліції повідомили, що 34 особи потребували допомоги. 15 осіб – забрали до лікарні. За попередніми даними, у деяких людей колото-різані рани, стрес, через що потрібна була емоційна підтримка. Рятувальники розгорнули мобільні Пункти Незламності.

Також пожежа в приватному будинку виникла у цьому ж районі, а також в іншому житловому будинку на площі 400 кв. м.

Ракетний удар по Києву 13 грудня

У Деснянському та Голосіївському районах уламки впали на відкриту територію.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦