ЗМІ отримали документ рекомендацій членів Академії управління при президентові

Білорусь готується до виборчої кампанії: 2024 року заплановані вибори до Палати представників Національних зборів та Ради депутатів. 4 квітня відбудуться вибори представників до Ради Республіки Національних зборів.

Пропагандистські кампанії в Білорусі вже розпочали готувати ґрунт для так званих виборів 2024 року. Члени Академії управління при президентові РБ визначили ключові напрямки інформаційної стратегії для білоруських ЗМІ, які вони планують впроваджувати під час надходження виборчої кампанії, пише видання “БелНовости”.

ЗМІ отримали документ, в якому містяться рекомендації членів Академії управління при президентові Білорусі. Згідно із документом, основною тезою кампанії буде ідея “політичної стабільності в Білорусі”. Пропагандисти отримали матеріали з заголовком “Політична безпека як основа суспільно-політичної стабільності суверенної держави”, в яких вони наголошують на досягненні “суспільної згоди” щодо ключових питань.

Автори настанов закликають до підтримки “сильного президента”, “впливового парламенту” та “ініціативного уряду” як основи стабільності. Вони порівнюють білоруську “стабільність” із “деградацією західної демократії”, спираючись на тривалу формулу успіху в управлінні країною.

Читайте також: Росія готується до широкомасштабної війни проти НАТО – ISW

Очікується, що пропагандисти акцентуватимуть на “брудних виборах” у США та Польщі, заявляючи, що це свідчить про “ерозію системи стримувань та противаг” на Заході. Зокрема, самопроголошений білоруський президент Олександр Лукашенко вимагає активної розповіді про негативний вплив спостерігачів іноземних країн та підтримку ідеї відмови від їхньої участі в виборах.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦