Все частіше батьки обирають гендерно-нейтральні імена та часом казкові, чудернацькі. Не втрачають популярності й класичні імені.

Спеціалісти розповіли про імена, які будуть у ТОПі у 2024 році. Такі прізвиська для своїх дітей обиратимуть по всьому світу, пише New York Post.

Читайте також: Ці прізвища отримували найрозумніші українці

Експерти про найпопулярніші імена на 2024 рік

Найпопулярніші імена для дітей 2024

Експертка з імен Стеф Коффілд з Міннесоти вважає, що у 2024 році в США та інших країнах світу будуть здебільшого класичні імена, ті, які не прив’язуватимуться до статі, а також прізвища у ролі імен.

Зараз батьки не бояться наділяти синів більш м’якими та жіночними іменами, а дівчаткам дають більш мужні. Така тенденція проводитиметься в усьому світі.

При цьому Коффілд чекає на зростання популярності класичних імен, зокрема для хлопчиків – Гаррісон, Натаніель та Вінсент; для дівчаток – Енні, Маргарет і Сесілія.

За словами експертки, батьки хочуть таке ім’я для своєї дитини, щоб воно було найкращим, але згодом в класі або групі не було інших дітей з таким ім’ям.

Список найпопулярніших імен для дітей

Найпопулярніші імена для хлопчиків та дівчаток 2024

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦