Маля назвали Нарвалом та шукають йому батьків

Рятувальна американська організація Mac’s Mission у Міссурі знайшла цуценя з хвостом на голові. Цуценя, якого назвали Нарвал, замилувало своєю унікальною зовнішністю.

Нарвала знайшли з пораненою ступнею, він грівся біля іншого собаки. Волонтери забрали цуценя у притулок, де його оглянули ветеринари.

Рятувальна група, яка відома тим, що приймає тварин з особливими потребами, зауважила, що видаляти зайвий хвіст собаці не планують, оскільки він не спричиняє незручностей для собаки. Цей хвіст на голові не рухається сам по собі.

“Якщо хвіст спричинить проблеми зі здоров’ям, його видалять, коли Нарвал буде досить дорослий і здоровий, щоб витримати операцію”, – сказав ветеринар Браян Хеурінг. Він вважає, що наразі немає реальних причин для видалення хвоста у “собаки-єдинорога”.

Рятувальна група поки що не віддала цуценя на усиновлення, оскільки не знайшла підхожу сім’ю, яка б погодилася взяти собаку з особливістю.

Читайте також: Чим ніколи не можна годувати собаку

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦