В Україні можна мобілізувати ще одну категорію громадян, а це вийде майже 100 тисяч осіб.

Про це заявив ветеран АТО Євген Дикий в інтерв’ю ТСН.ua. За його словами, призивати треба поліціянтів та силовиків.

Раніше Євген Дикий назвав втрати України у війні з росією.

Екскомандир роти в батальйоні “Айдар” вважає, що мінімум 50 тисяч правоохоронців або навіть 100 тисяч можна вже сьогодні призвати і відправити на фронт.

На його думку, охороною правопорядку в Україні займаються занадто багато людей. При цьому вони проходять фізичну підготовку, медкомісії та здебільшого вміють поводитися зі зброєю.

Поліція

Дикий піддав сумніву необхідність 250 тисяч поліціянтів у тилу, коли частину з них можна було відправити воювати. Звісно, не всіх, бо в Україні все одно треба підтримувати правопорядок.

Також експерт вважає необхідною мірою зменшення квоти на бронювання працівників. Окрім Нацполіції, є ще Державне бюро розслідувань, НАБУ, НАЗК, митниця, Фіскальна поліція. Тобто у цих структурах всі працівники принципі фізично готові до фронту, а також уже з базовими навичками володіння зброєю. В усіх них базовий рівень на відміну від цивільних мобілізованих осіб.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦