Невідомі підірвали підстанцію, що живила залізницю

В Тюмені (Західний Сибір Росії) невідомі підірвали трансформаторну підстанцію, що живила Свердловську гілку залізниці. Цією залізничною гілкою росіяни користуються, коли перевозять вантажними потягами озброєння на війну в Україну.

Зокрема, таку схему постачання зброї окупанти використовуються для “живлення” Авдіївського напрямку.

Як повідомляє Telegram-канал Руху “Свобода России”, через пожежу на підстанції потяги з озброєнням були зблоковані та не могли перенаправити зброю на фронт.

“Ефективна робота невідомих патріотів у Тюмені. Свідомі росіяни ліквідували трансформаторну підстанцію на Свердловській залізниці у районі Тюмені. За нашою інформацією, цією лінією готувалися переправляти військову техніку. Потяги з військовим вантажем залишилися заблокованими, призупинивши постачання до зони бойових дій”, – йдеться у повідомленні Руху “Свобода России”.

Раніше ми розповідали усі відомі подробиці про смерть Іллі Киви у Підмосков’ї, де той ховався.

Активісти Руху подякували невідомим партизанам за цей крок, що дозволив зупинити постачання на фронт “більше машин для вбивств”.

“Техніка, яку переправляли через знищену ділянку, мала їхати на Авдіївський напрямок, щоб підтримувати “м’ясні штурми” путінських військ”, – додали у Русі.

Зазначається, що подібні “акції” мають на меті не лише фізично перешкоджати путінському режимові, а й підривати “мотивації кремлівських маріонеток, які бачать, що ми (росіяни. – Ред.) не хочемо війни”.

Рух “Свобода Росії” позиціює себе як “спільноту вільних громадян, які шукають шлях до майбутнього Росії без репресій та страху за своє життя”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦