Марія Тиха стверджує, що все зруйновано

Останнім часом все частіше ширяться чутки про розлучення зіркової пари співачки Насті Каменських (виступає під псевдонімом NK) та репера Олексія Потапенка (Потап).

Офіційно пара про розлучення не повідомляла, однак знайомі артистів вважають, що їхньому шлюбу вже настав кінець.

Видання УНІАН звернулося до української відьми Марії Тихої для отримання ексклюзивного коментаря.

За її словами, на стосунки Потапа та Насті падає карта вежі, яка символізує можливе руйнування їхнього союзу. Проте важливо відзначити, що існує можливість відновлення стосунків, будуючи їхню основу знову з камінців.

“Карта вежі у стосунках свідчить про те, що не все так гладко, як здається. У їхніх стосунках постійно відбувається коливання — то зближуємося, то віддаляємося, то живемо разом, то окремо. Проте в моїх відчуттях відсутні будь-які якості. Здається, що їхні стосунки — це просто звичка, формальність. Їм просто не хочеться розважати публіку”, – зазначила Тиха.

Читайте також: Клон Олега Винника дав перше інтерв’ю

Довідково: Марія Тиха називає себе “головною відьмою України”. Жінка була фіналісткою “Битви екстрасенсів”. Вона є некроманткою.

У своїх ворожіннях Марія використовує карти таро. Це колода з 78 карт, які використовуються для ворожіння, медитації та інших цілей. Карти Таро вперше з’явилися в Італії в XIV столітті, і з того часу вони стали популярними в усьому світі.

Карти Таро поділяються на дві основні групи: Старші Аркани (22 карти) та Молодші Аркани (56 карт). Старші Аркани представляють основні архетипи людського досвіду, такі як Сила, Любов, Смерть і Суд. Молодші Аркани представляють більш конкретні теми, такі як гроші, робота, стосунки та здоров’я.

Карти Таро можна використовувати для ворожіння на різноманітні теми, такі як майбутнє, минуле та сьогодення. Ворожіння на картах Таро – це творчий процес, і кожний таролог має свій власний унікальний стиль.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦