Виявляється, що кава з куркумою дуже корисна для здоров’я. Оскільки цей напій не тільки бадьорить вранці, але й сприяє схудненню.

Лікарі для She finds пояснили, чому цю спецію треба додавати до кави. Насамперед вона стане смачнішою та принесе користь, якщо ви не додаєте занадто багато цукру.

Раніше ми розповідали, чи шкідливо дітям пити каву.

Якщо ви любите солоденьке, але хочете позбутися зайвих кілограмів, то вам точно потрібно додати куркуму до свого раціону. Такої думки дотримуються доктор медичних наук Гретхен Сан-Мігель, дієтологиня Ненсі Лін та експертка з харчування Шері Бергер.

Куркума додає унікального аромату каві, хоч і її часто використовують для каррі та супів. Завдяки великій кількості антиоксидантів спеція допоможе схуднути, знижуючи резистентність до інсуліну, рівень цукру в крові, рівень холестерину та інші метаболічні стани, які характерні для ожиріння.

Також втраті кілограмів сприяє куркумін, який прискорює метаболізм та допомагає із запаленнями. Це сприяє тому, що у талії ви легко зможете втратити кілька сантиметрів, знизиться індекс маси тіла.

Ви можете замінити куркуму і корицею, яка також прискорює метаболізм.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦