Деякі кімнатні рослини стануть у пригоді

У зв’язку з повномасштабною війною в Україні не всі українці мають можливість придбати традиційну новорічну ялинку. Але альтернативою можуть стати кімнатні рослини в горщиках.

Найближчий до традиційного варіанту – кипарис. Він нагадує ялинку і може бути гарною альтернативою. Прикрасити такий вазон можна просто дощиком чи невеличкою гірляндою з батарейками. Замість кипариса підійде й туя у горщику.

Для любителів солодощів можна вибрати мандаринове дерево. Воно стане не лише святковим деревом, а й смачним гостинцем. Мандаринове дерево можна купити в магазині, але його ціна може бути високою. Як альтернатива – можна купити штучне деревце та прикрасити його на свій смак.

Раніше ми розповідали, куди ставити ялинку на Новий рік, щоб вона довше не обсипалася.

Для тих, хто хоче оригінальну ялинку, підійде розмарин. Кущики розмарину спеціально вирощують і обрізають у формі різдвяної ялинки. Такі ялинки невеликі, їх можна завжди насмикати до страв.

Нарешті, лаврове дерево. Воно не тільки красиве, але й корисне. Лавровий лист має сечогінну, антибактеріальну та імуностимулювальну дію.

Який варіант вибрати – залежить від ваших уподобань та бюджету. Але в будь-якому випадку, кімнатна рослина в горщику стане чудовою альтернативою традиційній ялинці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦