У 2024 році людьми опікуватиметься Зелений Дерев’яний Дракон, а декому він принесе успіх, або ж справжні невдачі.

Астрологиня Людмила Булгакова для ТСН.ua розповіла, яка космічна стихія пануватиме та чого очікувати від високосного року.

Коли та як розпочнеться рік Зеленого Дерев’яного Дракона

2024 рік Зеленого Дерев'яного Дракона

Від 10 лютого 2024 року та до 28 січня 2025 року пануватиме Зелений Дерев’яний Дракон. За словами астрологів, цей рік буде легшим для українців, аніж два попередні.

В китайському астрологічному календарі є тільки одна міфічна істота і це – дракон. Попри його грізний вигляд, роки, у які він панує, щасливі та успішні. Покращує ситуацію цьогорічна стихія – молоде дерево, тобто це період, коли на перший план виходить людина у світі, а не якісь політико-економічні інтереси.

Кому Рік Дракона принесе удачу та щастя

Астрологиня впевнена, що успіху досягнуть ті, хто продовжує рухатися потрібною дорогою. Проте ті, хто керується корисливістю та бажанням збагатися, не зможуть досягти успіху цього року. Але Дракон допоможе благородним людям, які допомагають слабким та тим, хто цього потребує.

Яким загалом буде рік Зеленого Дерев’яного Дракона

Рік Дракона не буде спокійним: сповнений приємними несподіванками та майже без негативу. Цей символ 2024 року найвеселіший і найбільш доброзичний.

За словами астрологині, цей рік – “бризки шампанського”, яке тільки п’янить і тішить. Крім цього, багато що стане на свої місця у стосунках з людьми. Дехто скине маски, і справжні вороги та недоброзичливці проявлять себе. Ви зможете викрити обман навколо вас.

Що принесе для людини, яка народилася у рік Дракона

Людям-Драконам виповниться у 2024 році 12, 24, 36, 48, 60 і 72 роки. Завдяки своїй сильній енергетиці вони здатні змінювати навколишній світ. Але їхній вплив може нести не тільки позитив, але й негативні емоції та наслідки. Такі люди мудрі і дотепні, мають багато цікавих знайомих. Але працьовитими їх не назвеш, оскільки вони намагаються перекласти власні обов’язки на інших. За необхідності можуть викладатися у роботі на всі 100%, а їхня праця буде добре оплачуватися. Будьте обережними у спілкуванні з такими людьми.

Раніше ми розповідали, куди ставити ялинку на Новий рік, щоб вона довше не обсипалася.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦