Артистка оголосила про нетрадиційну сексуальну орієнтацію

Цими вихідними співачка Біллі Айліш в інтерв’ю Variety вперше публічно заговорила про сексуальну орієнтацію. Вона повідомила, що має статевий потяг до жінок.

Коли інтерв’юер раптом запитав у співачки, чи не збирається вона здійснити камінгаут, Айліш була здивована та відповіла, що до цього моменту вважала, що все і так очевидно.

“Я подумала: «Хіба це не було очевидним? Я не розуміла, що люди не знають. Для мене це бентежно, тому що я думаю, що люди не знали, але це круто, що вони знають. Я за дівчат”, – сказала вона.

Біллі Айліш стверджує, що ніколи не відчувала, що можна “добре спілкуватися з дівчатами (як з подругами. – ред.)”.

“Я їх дуже люблю. Я люблю їх як людей. Мене вони приваблюють як люди. Мене вони справді приваблюють”, – додала співачка.

Читайте також: Демі Мур вразила фігурою у золотій сукні з квіткою

Після інтерв’ю Біллі на неї посипався шквал хейту через звинувачення у заграванні з ЛГБТ-спільнотою. Критики стверджували, що її камінгаут не був конкретним.

Співачці довелося у своєму Instagram зізнатися, що вона любить жінок так само як і чоловіків.

“Дякую різноманітність за мою нагороду та за те, що ви вийшли на червону доріжку об 11 ранку замість того, щоб говорити про щось інше, що має значення. Мені подобаються хлопці та дівчата, залиште мене, будь ласка, кому це цікаво”.

Раніше Біллі Айліш ЗМІ приписували роман з фронтменом Neighborhood Джессі Резерфордом. Однак з’ясувалося, що це були лише плітки.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦