Генеральне прибирання в будинку має залучити достаток

Щоб новий рік був щасливим і успішним, потрібно позбутися негативу, який накопичився за весь минулий рік. Це допоможе очистити простір і звільнити місце для позитивних змін.

Езотерики та психологи рекомендують перед Новим роком зробити, зокрема, генеральне прибирання.

Happy cute girl

На думку спеціалістів, потрібно повикидати з будинку такі предмети та речі:

Зіпсовані предмети. Викиньте все, що не працює, зламане, або що тривалий час не використовується. Це може бути битий посуд, зіпсований одяг, зламана техніка.

Одяг, який не носите. Якщо ви не використовували якийсь одяг протягом останніх двох років, краще віддайте його тим, хто його потребує. Це допоможе вам звільнити місце для нових речей у своєму гардеробі.

Непотрібний папір, документи. Здайте на макулатуру все, що не потрібно зберігати. Це допоможе вам позбутися зайвих клопотів і розчистити простір у меблевих шухлядках.

Косметика, якою не користуєтеся, чи протерміновані ліки. Викиньте засохлу косметику та ліки, термін придатності яких закінчився. Це допоможе вам захистити своє здоров’я.

Речі, з якими у вас пов’язані погані спогади. Позбудьтеся речей, які викликають у вас негативні емоції. Це допоможе вам очиститися від негативу.

Читайте також: Куди ставити ялинку на Новий рік, щоб довше не обсипалася

Езотерики вважають, що, позбувшись від непотрібних речей, ви звільните місце для позитивних змін у своєму житті. Новий рік стане для вас початком нового етапу, наповненого щастям, успіхом і добробутом.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦