Робочий день президента був насиченим

29 листопада президент України Володимир Зеленський провів робочі наради одразу у трьох південних областях – Миколаївській, Одеській та Херсонській. Разом з ним у “південне турне” вирушили очільники силових та оборонних відомств.

За даними Офісу президента, в Одеській області глава держави зустрівся з військовим командуванням й заслухав доповіді щодо безпекової ситуації в регіоні.

Командувач Військово-Морських сил ЗСУ Олексій Неїжпапа доповів президенту про ситуацію в Чорному морі та про безпеку зернових коридорів.

А командувач повітряного командування «Південь» Дмитро Карпенко відзвітував про роботу ППО в регіоні та захист інфраструктури «зернового коридору».

У Миколаївській області Зеленський поспілкувався з керівництвом регіону, а також проінспектував роботу Регіонального офісу міжнародного співробітництва при Миколаївській ОВА (РОМС), який координує та супроводжує проєкти відносно відновлення Миколаївської області.

Читайте також: Зеленський про війну в Україні: завершиться все не так швидко

Зеленський також знайшов час для спілкування зі студентами трьох миколаївських закладів вищої освіти.

«Є заради кого боротися, битися, воювати – кожен на своєму місці в державі. Ви – мотивувальний чинник: міста не порожні, що в містах є життя. А життя треба захищати», – зазначив він у розмові зі студентами.

Перебуваючи у Херсоні президент ознайомився з планами будівництва захисних споруд та укриттів. Також – зустрівся з українськими воїнами, які ведуть наступальні операції на Херсонщині.

Зокрема, він заслухав доповіді військових командувачів, а потім перейшов до спілкування з командирами бригад морської піхоти й ТрО.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦