Існують копійчані засоби для усунення проблеми

З віком сивина турбує так само як і поява зморшок. Якщо проти зморшка на обличчі снує безліч засобів, які не шкодять здоров’ю, то сиве волосся доводиться замасковувати фарбою, яка часто містить речовини. що можуть викликати сильні алергічні реакції.

На щастя, є способи замаскувати сивину без токсичного фарбування.

Як повідомляє TheRightHairstyles, пофарбувати волосся без фарби цілком реально. Можна скористатися такими природними засобами як хна або басма.

Одним із варіантів є використання шампуню для маскування сивого волосся. Ці шампуні містять пігменти, які допомагають замаскувати білі пасма. Шампуні для маскування сивини є тимчасовими й потрібно наносити їх щодня або принаймні після кожного миття волосся.

Читайте також: Для чого вазон з алое тримати на кухні: цікавий лайфхак

Інший варіант – використовувати пудру для коренів. Пудру для коренів наносять на сиве волосся за допомогою пензлика. Вона також може використовуватися для наповнення кольору брів.

Ще один варіант – використовувати кореневий спрей. Кореневий спрей легко наноситься і швидко висихає. Він добре підходить для покриття великих ділянок сивого волосся.

Існує й туш для волосся – це ще один спосіб приховати сивину без фарби. Він ідеально підходить для невеликих ділянок сивини.

Нарешті, можна використовувати ретушні палички та олівці. Ці продукти забезпечують високу точність нанесення і можуть використовуватися для маскування сивини на будь-якій ділянці голови.

Щоб отримати найкращі результати з тимчасовими підправками, обов’язково експериментуйте з відтінками. Ви часто помічаєте, що світліший колір волосся зробить його більш природним. Крім того, не застосовуйте будь-який тип консилера для коріння волосся на вологе волосся.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦