51-річна актриса та режисерка театру гастролювала в “днр”

ЗСУ завдали ракетного удару по скупченню окупантів в селі Кумачове біля Старобешового Донецької області.

Це сталося під час концерту з нагоди нагородження 810-ї бригади морської піхоти. У цей час в клубі для окупантів виступала російська акторка та режисерка театру Поліна Менших.

Унаслідок влучення по клубу обвалився дах будівлі. За даними російських ЗМІ, на заході були присутні більш як 100 російських військовослужбовців. На цей момент відомо про 35 загиблих, ще близько десятка морпіхів перебувають у тяжкому стані.

“Серед загиблих є й офіцери із серйозними погонами. Нині їх звання та імена не розголошують. Військові шоковані, адже їм здавалося, що Старобешеве перебуває в умовному тилу, а противник дізнався про скупчення військових і вдарив у найнесподіваніший момент”, – йдеться у повідомленні.

Стало відомо, що 51-річна актриса приїхала з концертом до військових на День ракетних військ та артилерії РФ.

Читайте також: Окупанти зазнали нищівної поразки під час наступу під Авдіївкою: які втрати

Поліна Менших закінчила Московський державний інститут культури, здобувши диплом “балетмейстера-педагога”. Працювала переважно у Москві, де розвивала власний театр етнотанців. Крім того, вона була постановницею мюзиклів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦