MrBeast побив свій власний рекорд

Популярний американський блогер Джиммі Дональдсон, який відомий під псевдонімом MrBeast, вирішив побити власний рекорд та провести тиждень похованим живцем.

Відповідне відео блогер опублікував на своєму каналі у YouTube.

MrBeast провів сім днів усередині, запечатаний у труні та похований під землею. Він зробив це також, щоб розважити своїх 212 мільйонів підписників.

Блогер заявив, що цей трюк викликав у нього “душевну агонію”, і закликав своїх фоловерів не повторювати подібних дій.

“Я довіряю своє життя цій труні на наступні сім днів”, – сказав він.

Читайте також: У відомого телеведучого діагностували рідкісне захворювання

Перед тим, як опуститися під землю в ультрасучасній прозорій труні разом з їжею та водою, містер Біст перевірив, чи працюють всі три камери, розташовні усередині “труни”.

Друзі ютубера скористалися екскаватором, аби засипати ямі в землі, де стояла труна з Джиммі Дональдсоном всередині. Сам містер Біст по рації передавав на поверхню інформацію про те, як йому живеться під землею.

Після того, як черговий рекорд було встановлено, блогера відкопали та дістали з-під землі.

Він визнав, що семиденний сон під ґрунтом був надзвичайно виснажливим, попри всі вжиті заходи безпеки. Він навіть кілька разів розплакався.

Раніше містер Біст ховав себе живцем 2021 року. Він провів під землею 50 годин.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦