Прищіпки для білизни допомагають закріпити білизну на мотузці для сушіння, щоб вона не попадала. Однак, як виявилося, прищіпки можна використовувати не тільки для білизни, але й для інших цілей, зокрема, застосувати їх на кухні.

Наприклад, прищіпки можна використовувати для закріплення пакетів з продуктами, щоб вони не відкрилися. Це особливо актуально для пакетів з крупами, цукром, борошном тощо.

Прищіпки можна використовувати для зберігання овочів, які потрібно зберігати в холодильнику. Наприклад, можна замотати овочі, які помиті й надрізані у паперові пакети та скріпити їх прищіпками.

Прищіпки можна використовувати для закріплення рушників на стіні або на дверцятах шафи. Це допоможе зберегти рушники в чистоті та сухому вигляді. Також з прищіпок можна зробити тримачі для рушників.

Раніше ми розповідали, чим протирати пил, щоб він довго не сідав.

Також прищіпками можна закріплювати сторінки у кулінарних книгах чи блокнотах, аби весь час не шукати потрібну сторінку, якщо вона перегорнулася.

Прищіпки — найкращий спосіб зберігати гумові рукавички, які ви використовуєте для миття посуду чи прибирання. Прищіпки допоможуть повісити рукавички їх пальцями вниз, щоб волога могла капати вниз, а не потрапити всередину. Створіть місце, щоб повісити рукавички, приклеївши прищіпку до внутрішньої сторони дверцят кухонної шафки.

Якщо ви готуєте щось у каструлі з кришкою, але вам потрібно, щоб пара вийшла, помістіть дерев’яну прищіпку між кришкою та каструлею. Прищіпка утримуватиме кришку привідкритою.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦