Глава держави пообіцяв, що країна битиметься до перемоги

Президент України Володимир Зеленський 20 листопада провів зустріч із генеральним директором Fox Corporation Лакланом Мердоком та журналістами Fox News Бенджаміном Холлом та The Sun Жеромом Старкі.

Він подякував представникам Fox за висвітлення української боротьби та правдиві розповіді про російські звірства, які побачив увесь світ.

Зеленський відзначив важливу роль світових медіа в консолідації міжнародної підтримки України та наголосив на значущості уваги світу до подій в Україні.

Президент про ситуацію на фронті

Під час зустрічі Зеленський розповів про ситуацію на полі бою, високу мотивацію та рішучість українського народу. Зазначив важливість збереження уваги світу до боротьби за свободу та територіальну цілісність, повідомляє Офіс президента.

Співрозмовники обговорили також пропагандистські наративи, якими послуговуються противники підтримки України, та обмінялися думками щодо українського бачення справедливого миру на основі Формули миру.

Зеленський сказав: “Оскільки це гібридна війна, у російських руках інформація – це також зброя. Щирі співчуття батькам і близьким тих дуже хоробрих чоловіків і жінок, які втратили свої життя, намагаючись показати, що відбувається в Україні. Зокрема й завдяки журналістам із багатьох країн ми зараз маємо таку підтримку у світі”.

Раніше: Зеленський розповів про реальні втрати ЗСУ

Віра у перемогу

Глава держави наголосив, що ситуація на фронті важка, оскільки є втрати з обох сторін. Однак мотивованість українських бійців висока – вони розуміють необхідність звільнення територій від окупантів армії РФ.

Однак його дивують твердження деяких політиків, які ставляться до подій на війні “як до кіно, та очікують, що в подіях не буде довгих пауз, що картинка перед очима завжди змінюватиметься, щодня будуть якісь сюрпризи”.

“Але для нас, для наших воїнів це не кіно. Це наші життя. Це щоденна важка праця. І завершиться все не так швидко, як нам би хотілося, але ми не маємо права опускати рук і не зробимо цього”, – акцентував Зеленський.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦