Судно “Вікторія” вважають “флагманом чорноморської флотилії Володимира Путіна”

Розслідувальний центр “Досьє” знайшов дві супер’яхти, якими, ймовірно, користуються президент Росії Володимир Путін та його оточення. Одне з суден знаходиться в ангарі у турецькому порту Тузла під Стамбулом, де його ремонтують та обслуговують.

Яхти “Вікторія” і “Оріон”

Аналітики центру “Досьє” знайшли 71-метрове судно “Вікторія” та її “супроводжувача” – 38-метрову яхту “Оріон”. Ці судна пов’язані з російським диктатором.

“Вікторія” – флагман Чорноморської флотилії Путіна

Яхту “Вікторія” “Досьє” визначає як “флагман чорноморської флотилії Володимира Путіна”. Стверджується, що наразі судно перебуває на ремонті у турецькому порту Тузла під Стамбулом. Його місцеперебування засекречують. Для цього у порту побудували величезний ангар, де яхту ремонтують та обслуговують.

Вартість “Вікторії”

За даними “Досьє”, будівництво яхти “Вікторія” тривало майже 14 років, вартість судна оцінюється в 50 мільйонів доларів. Яхта була побудована на військовому заводі “Севмаш”, її власницею була компанія, пов’язана з Геннадієм Тимченком.

За допомогою квадрокоптера, журналісти “Досьє” отримали знімки яхти “Вікторія”. Зазначається, що судно базується в Сочі та регулярно відвідує певні локації, такі як мис Ідокопас та анексований Крим.

Раніше: Агент АТЕШ проник на територію в/ч росіян у Феодосії

Яхта для Кабаєвої

“Досьє” стверджує, що яхтою “Вікторія” користувалася Аліна Кабаєва, яку вважають коханкою Путіна та матір’ю його позашлюбних дітей. Після арешту її яхти “Шехерезада” в Італії, “Вікторія” залишається найбільшою яхтою у Чорному морі, пов’язаною з Путіним.

Інші яхти у флотилії Путіна

“Досьє” вказує й на інші яхти у Чорноморській флотилії російського диктатора, такі як “Чайка”, “Шеллест” і “Оріон”. Ними користується сам Путін та його оточення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦