Розвідник зміг зняти фото та відео з військової частини окупантів

Представники партизанського військового руху українців та кримських татар АТЕШ змогли побувати у військовій часині російських окупантів 80393 у Феодосії.

ДРГ у Феодосії

У Телеграм-каналі АТЕШ опубліковано фото та відео з “вилазки”.

“Агент АТЕШ успішно провів розвідувальні дії на території однієї з частин Чорноморського флоту Росії. Поки чергова зміна спала у неналежний час, нам вдалося зафіксувати точні місця розміщення автомобільних боксів, складів з боєкомплектами, казарм та штабу вч 80393”, – йдеться у повідомленні.

Зазначаться, що розвідувальні дані буде передано “компетентним структурам, які демілітаризують військову частину”.

ДРГ на Херсонщині

Також активісти АТЕШ змогли потрапити на базу росіян, розташовану на окупованій частині Херсонщини.

“Наші агенти розвідали базу окупантів у Новоолексіївці, Херсонська область, яка вже понад місяць є їхнім тимчасовим пунктом дислокації”, – йдеться у повідомленні руху.

Координати місця, де розташовано військову частину окупантів: 46.228617,34.640827

Тут партизани помітили військові машини ворога КрАЗ-257, бронеавтомобілі «Атлет», вантажівки ГАЗ. Останні росіяни використовують для перевезення особового складу.

Читайте також: Окупанти зазнали нищівної поразки під час наступу під Авдіївкою: які втрати

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦