Мурат Налчаджиоглу розчулив соцмережі новим відео

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу який має доньку від співачки-зрадниці Ані Лорак, час від часу ділиться з шанувальниками своїм особистим життям.

Цього разу у своєму Instagram він показав нове відео з 12-річною Софією, яке зняв в аеропорту Стамбула. На ньому Софія плакала.

Мурат пояснив, що садив доньку на літак й вона не стримала емоцій, коли зрозуміла, що канікули з батьком закінчилися і їм доведеться розлучитися.

Також колишній Ані Лорак поділився кадрами, як вони разом, поки чекали на рейс, їли бургери та бешкетували.

Раніше стало відомо, що 12-річна Софія з Муратом Налчаджиоглу відправилися на спільний відпочинок до Туреччини. Підписники Мурата дивувалися, чому з ним не було його нової дружини Лілії та її доньки. Фоловери підозрювали, що пара розлучилася, однак Мурат не коментує це та просить прихильників не “пхати свої красиві носи” у його особисте життя.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦