Простий особистісний тест допоможе вам краще зрозуміти себе та своє становище у команді.

Дізнайтеся, чи лідер ви або ж просто командний гравець. Для цього треба роздивитися зображення та обрати одне, щоб розкрити приховані якості вашого характеру. Ваша підсвідомість може розкрити свій шлях.

Читайте також: Швидкий тест допоможе визначити, чого вам не вистачає у житті

Зауважимо, що цей тест покаже ваш можливий стиль лідерства, але він точно не визначає вас, як особистість. Використовуйте власну внутрішню силу для розвитку та проявлення лідерських якостей.

Феєрверк №1

Авторитарний лідер

Перший малюнок вказує на рішучу особистість, яка не боїться ухвалювати складні рішення. Ви можете взяти на себе відповідальність, керувати власною долею та маєте неабиякі лідерські якості, прагнучи все контролювати.

Отримуючи велику владу, ви отримаєте таку ж відповідальність. Ваш авторитарний підхід іноді може не пройти випробування. Тому не забувайте прислухатися до своєї команди та враховувати її думку.

Феєрверк №2

Командний гравець

Другий феєрверк свідчить, що ви командний гравець, який цінує гармонію та співпрацю, а не домінування. Ваша віра – егалітарне лідерство, коли кожен з команди може висловити свою думку, а рішення ухвалюватиметься колективно.

Ви також схильні до ухилення конфліктів, надаєте перевагу консенсусу, але ці якості можуть призвести до нерішучості та безініціативності.

Не забувайте, що й команді треба рішучий лідер, аби рухатися вперед.

Феєрверк №3

Тест на лідерство

Третій феєрверк вказує на врівноваженого лідера, який комфортно почувається на посаді боса, а також розуміє цінність команди.

Ви можете здаватися непостійними або непередбачуваними через прагнення до рівноваги. Але все буде добре, якщо ви будете заохочувати відкритість у спілкуванні та прозорість в ухваленні рішень.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦