25-річна дівчина виходить заміж за зведеного брала та скаржиться, що її батько через це сильно розлютився.

Mirror пише, що наречена написала на Reddit за порадою, як їй діяти у такій ситуації.

Раніше ми писали, що дівчина облила фекаліями екснареченого та його нову дружину.

У дитинстві закохані не ладнали

Майбутня наречена познайомилася з нинішнім коханим ще у дитинстві, коли він був її зведеним братом. У дитинстві діти постійно сварилися, що й спровокувало розпад шлюбу їхніх батьків.

“Мій батько був одружений чотири рази, тричі від моменту мого народження. Жоден із цих шлюбів не тривав довго. Коли мені було 13, він одружився з Еммою, яка буквально є найкращою жінкою, яку я колись зустрічала. Моє дитинство було таким безладним, і я навіть не можу відплатити за те, що вона зробила для мене. Емма мала 15-річного сина Брендона. Ми з Брендоном не ладнали”, – розповіла дівчина.

Вона додала, що була дуже неслухняною в дитинстві та сильно сварилася зі зведеним братом. У той час діти робили жахливі речі, щоб роздратувати один одного.

“Мій батько та Емма розлучилися, коли мені було 16. За межами нас із Брендоном відбувалася драма, але ми безперечно додали стресу у стосунки”, – сказала дівчина.

Як колишні “родичі” зустрілися через багато років

Через 10 років після розлучення їхніх батьків вони зустрілися на вечірці і зрозуміли, що подобаються один одному.

Хоч її батько і розійшовся з Еммою, вона підтримувала зв’язок з нею і навіть ходила на барбекю до неї додому під час навчання в університеті.

За її словами, з Брендоном вона просто зійшлася і майже одразу почали зустрічатися. Пара планує одружитися.

Як відреагували батьки пари на новину про весілля

Мати хлопця була ображеною, а батько взагалі лютував, оскільки сказав, що втратив Емму через дітей.

“Я виросла і відпустила усе, але я не почуваюся погано через те, що була неслухняним підлітком, яка не могла ужитися з Брендоном”, — зізналася вона.

Що порадили користувачі Reddit

Reddit

Користувачі переконані, що батько не може звинувачувати дітей у тому, що не зміг вберегти стосунки із жінкою. Чоловік міг з нею довго не бути, оскільки вже до того мав два шлюби.

Крім цього, вони переконані, що у розлученні батька та мачухи провини дівчини немає. Якби Емма була його справжнім коханням, то б він її не відпустив і постарався все налагодити.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦