Діти держсекретаря США Ентоні Блінкена здивували своїм вбранням під час візиту на традиційну вечірку у Білий дім, приурочену до Геловіну.

Молодший син політика був одягнений у костюм українського президента Володимира Зеленського, а донька – у синьо-жовтих кольорах.

Раніше ми писали, що Time присвятив обкладинку Зеленському.

Як були одягнені діти Блінкена на Геловін у Білому домі

Геловін 2023 у Білому домі

Костюми дітей Блінкена дещо здивували, оскільки хлопчик нагадував образ Зеленського, який той використовує від початку повномасштабної війни з РФ.

Якщо більш детально, то Блінкен-молодший був одягнений у світшот кольору хакі, а також у таких штанах. На ньому коричневі кросівки. Біля горловини у нього – значки з прапорами України та США.

Діти Блінкена на Геловін 2023

Донька держсекретаря була одягнена у синю сукню, жовтий бантик та жовту хустинку, яка лежала на плечах. Такий традиційний синьо-жовтий образ.

Як пройшов Геловін 2023 у Білому домі

Президент США Джо Байден разом першою леді провели традиційне свято до Геловіну у Білому домі, куди прийшли дітлахи політиків, військових, а також школярі різного віку. Вони роздавали малечі солодощі та книжки. Такий захід відбувається щорічно і вже став традицією.

Джилл Байден була одягнена у костюмі кішки. Діти також обрали різноманітні та яскраві костюми, але особливо відзначилися діти держсекретаря Блінкена.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦