53-річний Артем Франков не переніс другого інсульту

У вівторок, 31 жовтня, зупинилося серце відомого українського спортивного журналіста Артема Франкова. Він тривалий час був головним редактора тижневика «Футбол» з 1997 року.

Про смерть Франкова повідомив його заступник Андрій Шахов.

Смерть Франкова

На своїй сторінці у Facebook він написав: “Перестало битися серце легендарного Артема Франкова. Нашого хрещеного”.

Шахов додав, що він пишався бути знайомим з Артемом Франковим. Він подякував йому за розмови та поради.

“Ви назавжди залишитеся рідною людиною. Світла памʼять, дядя Артем”, — додав він.

Причина смерті Франкова

31 жовтня о 8 ранку в телеграм-каналі “Artëm Frankov official” з’явилася інформація, що Франков потрапив до реанімації. Зазначалося, що у нього трапився другий інсульт.

У повідомленні зазначалося: “Дорогі друзі, настав час розповісти про ситуацію з Артемом Вадимовичем. Як ви знаєте, він у лікарні, у реанімаційному відділенні. Другий інсульт. Ситуація непроста, але стабільна, і на сьогодні видно деякі поліпшення. Ми вдячні за кожен коментар підтримки та чекаємо на його швидке одужання разом з усіма вами”.

Однак у ніч на 1 листопада було оголошено, що о 22:40 31 жовтня Артем Франков помер.

Читайте також: Навігатор завів мешканця Севастополя під Авдіївку, де той загинув

Реакція друзів

Під постом Шахова у Фейсбуці знайомі та близькі Франкова висловлюють співчуття з приводи смерті журналіста.

Один з його знайомих написав: “Феномен Франкова полягав у тому, що він запровадив якісно нову подачу футбольних репортажів на шпальтах легендарного “Футболу”. Фактично, це була революція у спортивній журналістиці. Вічна пам’ять…”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦