Американський журнал він назвав “викривленим медійним дзеркалом”

Український політолог Володимир Фесенко вважає скандальну статтю журналу Time”неоднозначною і суперечливою”.

У своєму Facebook експерт назвав деякі тези цієї статті такими, що викликають “відвертий подив” – вони можуть бути результатом непорозумінь або недоречних висловлювань автора. Він наголосив на тому, що різні коментатори можуть бачити різні аспекти статті й реагувати на них емоційно, а не раціонально.

Реакція громадськості і влади

Фесенко відзначив, що українці сприймають цю статтю крізь призму свого ставлення до президента Зеленського. Це відображається й в реакціях громадськості та влади.

Співробітники президента і найближчі до нього не приймають критичних зауважень щодо Зеленського з боку автора статті. З іншого боку, опозиція не співчуває главі держави в нинішній ситуації.

Суть статті і її відображення реальності

Політичний експерт вважає, що стаття “висвітлює драму, яку переживає Україна наразі”. Він наголосив, що тема корупції не є головною у цьому тексті.

Позиція Заходу і внутрішні настрої

Щодо тверджень, що ця стаття може бути сигналом Україні від Заходу, Фесенко висловив зворотну думку. Він вважає, що Захід висилає сигнали Україні через офіційні заяви, документи та конкретні дії, а не через статті в ЗМІ.

На його думку, стаття Time є відображенням різноманітних настроїв та оцінок на Заході стосовно України, і “це медійне дзеркало може бути суб’єктивним та відображати різні точки зору”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦