40-річні чоловіки жили з матір’ю в одному домі до останнього

75-річна жінка в італійському місті Павія виграла суд проти своїх двох синів, які не хотіли виїжджати з дому після 40 років.

За словами жінки, її сини віком 40 і 42 роки не хотіли навіть чути про те, щоб знайти собі інше житло. Вона також була засмучена тим, що її хлопці не беруть участь у домашніх витратах чи домашніх справах, хоча обоє мають роботу.

Примусове виселення

Зрештою мати подала на своїх синів позов до суду.

Close-up of man’s hands holding house with hole in roof upside down and dropping out little businessman. Real estate scam. Eviction of tenant. Housing issues.

Суддя з Павії Сімона Катербі видала наказ про виселення двох чоловіків. Своє рішення вона мотивувала тим, що хоча спочатку вони проживали в батьківському домі й це було виправдано, виходячи з “обов’язку батьків піклуватися” про дитину, але більше це не має сенсу, враховуючи той факт, що обом синам більш ніж 40 років.

Великі немовлята

Згідно з рішенням суду, вони мають виїхати до 18 грудня.

В Італії частка дорослих, які живуть разом зі своїми батьками, дуже висока. За даними 2022 року, майже 70% італійців у віці від 18 до 34 років все ще живуть з батьками. Це 72,6% чоловіків і 66% жінок цього віку.

Хоча в Італії завжди було заведено жити під одним дахом кількома поколіннями, останнім часом кількість молодих людей, які залишаються в сімейному домі, зросла. Головна причина — важкі економічні умови та тривалий час, який потрібен, щоб знайти сім’ю та стабільне робоче місце.

У італійців є термін bamboccioni – великі немовлята. Цим виразом висміюють дорослих людей, які живуть зі своїми батьками зради власної вигоди. зокрема, аби безплатно харчуватися й не сплачувати комунальні рахунки.

Читайте також: 104-річна жінка поділилася секретами довголіття

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦