Снаряд впав біля лікарні у місті Таба

Ракета впала на єгипетське місто, розташоване неподалік Ейлата. Це була ракета невідомого типу. Вона впала біля лікарні курортного міста Таба, що неподалік кордону з Ізраїлем.

Reuters з посиланням на єгипетські ЗМІ повідомляє, що у результаті поранень дістали шестеро людей.

За даними видання, коли ракета вибухнула, було пошкоджено місцеву станцію швидкої допомоги та житловий будинок, в якому знаходилася адміністрація лікарні.

За повідомленням Al Qahera News, вибух пов’язаний з бойовими діями між Ізраїлем і терористичним угрупованням ХАМАС.

Попередньо, ракета була випущена повстанцями-хуситами з Ємену. Вона була націлена на Ейлат, але з невідомих причин не долетіла, чи полетіла в інший бік.

Раніше: Пентагон пояснив ситуацію зі снарядами для України та Ізраїлю

Вибух у Табі, на думку Reuters, наголошує на небезпеці, з якою стикаються Єгипет та інші країни регіону в умовах війни, що ведеться Ізраїлем з ХАМАС.

Єгипет бере активну участь у переговорах про доступ палестинців до гуманітарної допомоги, намагається домогтися звільнення заручників, викрадених ХАМАС в Ізраїлі, і виступає за припинення вогню, зазначає агенція.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦