Вона порадила дівчатам пити пиво й не виходити заміж

Мешканка Британії Кетлін Геммінгс днями відсвяткувала свій 104-й день народження. Жінка народилася 2 жовтня 1919 року у Брікстоні, Лондон.

Життєвий шлях Кетлін Геммінгс

Свого часу вона працювала бухгалтером, а у вільний час відвідувала Королівський оперний театр, де влаштовували показ опер і балетів.

У часи Другої світової війни Кетлін жила в Лондоні, але згодом обрала “сільське життя”. 1965 року вона переїхала до Челтнема з мамою, братом Чарлі та таксою Расті.

Секрет довголіття

104-річна Кетлін Геммінгс, яка нині проживає в будинку для літніх людей у Челтнемі, нещодавно відсвяткувала свій день народження.

Жінка каже, що секрет тривалого життя у споживанні пива й відсутності родини.

“Пийте Guinness і не виходьте заміж!”, – такий її девіз по життю.

Вечірка для Кетлін

З нагоди 104-річчя довгожительки команда будинку для літніх людей організувала для Кетлін особливу вечірку. Вона отримала святковий торт та велику кількість свого улюбленого пива Guinness.

Кетлін поділилася враженнями: “У мене був чудовий день — було чудово, що всі мої друзі та родичі прийшли на мою вечірку і допомогли мені відсвяткувати цю подію!”.

Керівниця будинку для літніх людей, Дороті Пай, зазначила: “Було чудово бачити Кетлін серед усіх своїх близьких, відзначаючи таку неймовірну віху. Команда працювала не покладаючи рук, щоб її день запам’ятався”.

Читайте про 42-річну Сару Вілкінсон з Великої Британії — вона втомилася шукати свого чоловіка і вирішила зігратися весілля сама із собою.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦