Налякану тварину помітили у двох районах столиці

23 жовтня у Подільському районі Києва помітили оленя, який бігав вулицями. Тварина була розгублена та намагалася втекти від людей. Вранці 24 жовтня оленя також помітили на території дитячого садочка у Святошинському районі столиці.

Олень в Києві

Патрульні поліціянти не змогли зупинити тварину, адже олень міг травмуватися. Працівники служби порятунку диких тварин безпечно приспали тварину та спільно з патрульними доставили оленя до найближчого лісу.

Як розповіли поліціянти, подія сталася 24 жовтня на вулиці Чистяківській. Вночі на лінію 112 надійшло повідомлення про оленя, який бігає вулицями столиці. Патрульні не змогли зупинити тварину, адже олень міг травмуватися.

Як зловили тварину

“Вже над ранок, коли лісовий гість забіг на територію дитячого садочка та приліг відпочити між корпусами закладу, інспектори розпочали заходи, щоб повернути тварину до дикої природи. На щастя, лісовий гість не ніс ніякої загрози”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліціянтам допомагали ветеринари та волонтери.

“На підмогу прибули працівники служби порятунку диких тварин, які приспали та доставили мандрівника до найближчого лісу. Дякуємо колегам за злагоджені дії та сподіваємося, що олень повернувся додому”, – додали у патрульній поліції.

Пропонуємо дізнатися історію про кота, який повернувся у сім’ю через 12 років після зникнення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦